Mees Kees-verkiezing

Mees Kees gezocht! Is jouw meester ook zo leuk als mees Kees? Geef hem dan op voor de Mees Kees-verkiezing!*

Maak een foto, filmpje (van maximaal 2 minuten) of schrijf een verhaal waarin je laat zien hoe ondernemend, energiek en creatief jouw meester is. Stuur dit voor 15 oktober 2016 naar meeskees@veelmeermeester.nl en wie weet wordt jouw meester wel uitgeroepen tot Mees Kees 2016!

Veel Meer Meester! maakt een selectie van tien meesters. Deze tien inzendingen worden gepubliceerd op veelmeermeester.nl. Van 1 t/m 20 november 2016 kan er online gestemd worden. De drie meesters met de meeste stemmen gaan eind november met hun klas naar de exclusieve voorpremière van de nieuwe Mees Kees-film. Hier wordt de winnaar bekendgemaakt. De drie finalisten krijgen ook allemaal het nieuwe boek Mees Kees Buiten de lijntjes voor hun hele klas!

De Mees Kees verkiezing is tot stand gekomen door de samenwerking van Veel Meer Meester! en WPG Kindermedia bv. De campagne die zich sterk maakt voor meer mannen in het basisonderwijs en de uitgeverij van de Mees Kees boeken hebben samen een aantal acties bedacht waarvan deze verkiezing er een is.
*Belangrijke noot:

– Vraag schriftelijke  toestemming aan de personen die op de foto of het filmpje voorkomen. In het geval van kinderen vraag je de ouders toestemming.

– De ingezonden foto’s en filmpjes mogen door ons gebruikt worden voor wervingsdoeleinden tot een jaar na aanlevering.

– Aan het materiaal kunnen geen rechten of plichten verleend worden.

 

Mees Kees verkiezing