Een nieuwe badkamer kopen, let hier op

Ben je van plan om de badkamer een make-over te geven, of wil je een nieuwe badkamer laten installeren? Dan is het verstandig om, voordat je aan de slag gaat, een wensenlijst te maken! Welke stijl vind je mooi? Wat zijn de mogelijkheden? En wat zijn belangrijke aandachtspunten? Gebruik onze tips & tricks voor het ultieme eindresultaat, waar je jaren plezier van hebt!

#1 Een nieuwe badkamer in jouw favoriete stijl
Net als woonstijlen, zijn er ook uiteenlopende stijlen voor de badkamer. Zo kun je bijvoorbeeld voor een landelijke badkamer kiezen, voor een klassieke badkamer, een industriële, een romantische, je eigen thuisspa creëeren of voor een 2021 badkamer gaan die van de nodige smart-oplossingen is voorzien. Laat je online inspireren en ga goed voorbereid op pad!

#2 Een kindvriendelijke badkamer
Heb je kids? Dan is de badkamer één van de meest bezochte ruimtes in huis. In zo’n geval is het belangrijk dat de badkamer kidsproof is. Een thermostaatkraan voorkomt verbrande vingers en anti-slipmatjes zorgen ervoor dat je niet uitglijdt! Verder kunnen krukjes handig zijn, zodat de kinderen zelf de wastafel en het toilet kunnen bereiken. En scherpe hoekjes zijn uit den boze!

#3 Een badkamerspecialist in de buurt
Een derde aandachtspunt bij het realiseren van een nieuwe badkamer is de juiste specialist. Het is verstandig om voor een specialist in de buurt te kiezen! Hier kun je gemakkelijk even binnenlopen met vragen en dit scheelt je ook een hoop voorrijkosten. Met een zoekopdracht in Google vind je simpel en snel de juiste vakman. Zoek bijvoorbeeld op ‘badkamer Almelo’ en de zoekmachine geeft je een lijst met lokale experts. Een goede klik en de juiste expertise zijn ook belangrijk. Plan daarom altijd eerst een kennismakingsgesprek voor meer informatie!