ola

Koel af met een verfrissend ijsje

Tijdens een warme zomerdag heb je niet veel nodig. Een koel drankje, een verfrissend ijsje en een zonnebril. Maar, welk ijsje moet je echt eten op zo’n warme dag? In dit artikel hebben wij een mooie lijst gemaakt met een aantal verfrissende ijsjes van Ola. Ga snel na het lezen van dit artikel naar de supermarkt om de lekkerste smaken aan te schaffen.

Een heerlijke cornetto
De originele Cornetto van opa was gevuld met vanille-ijs, chocolade en stukjes pinda’s en zat in een hoorntje. Het jaar daarop werd de tijdloze Cornetto aardbei geïntroduceerd. Sindsdien is Cornetto geëvolueerd naar talloze nieuwe smaken, van mokka tot witte chocolade tot mandarijn of tot cookie crush. Toch blijven de klassiekers het altijd het beste doen. De cornetto wordt in vrijwel iedere strandtent verkocht en je maakt er jong en oud intens blij mee.  Het blijvende succes van de Cornetto leidde tot de introductie van Cornetto Soft, een nieuwe lijn die een zachte versie van het klassieke ijs aanbiedt.

Calippo
De tropische ijsjes van ola vallen onder de naam calippo. Het was in het begin even wennen. Want deze ijsjes zaten helemaal verpakt en moest je eruit duwen om het op te eten. Op het einde bleef er altijd wat gesmolten ijs over, wat heerlijk was om op te drinken. De calippo scoort wellicht het beste wanneer je denkt aan een verfrissend ijsje. Tegenwoordig zijn de calippo’s in allerlei smaken te vinden, waaronder aardbei, citroen, coca cola, sinaasappel of zelfs pina colada.

Magnum
Toen de Magnum Classic voor het eerst op de markt kwam, zag het er niet alleen lekker maar ook luxe uit. De magnum werd mooi verpakt, zag er simpel maar mooi uit en had zelfs een gouden look. Naast dat hij er mooi uit zag, smaakte het ook heerlijk. De magnum Classic was gevuld met vanille-ijs en was omhult met kwalitatieve Belgische chocolade. Het is niet gek dat op de dag van vandaag de magnum nog steeds een grote favoriet is. Na het succes door de jaren heen, is magnum met veel verschillende varianten gekomen. Denk bijvoorbeeld aan de Magnum Amandel, Magnum Ruby, de Magnum Double Caramel en meer. Voor de echte chocolade liefhebbers is een magnum het perfecte tussendoortje om op het strand of bij het zwembad te eten.