kopen-roeitrainer

Super tip! Zo verbrand meer calorieën deze zomer

Het is weer zo ver, de zomer is al volop bezig. We gaan weer minder kleren dragen, naar het strand en genieten van de buitenlucht. Voor velen is dit het uitgesproken moment om weer helemaal fit te worden. Het is een fenomeen dat elk jaar terug keer en iedereen wil die summerbody zo snel mogelijk voor elkaar krijgen. Maar dat is helemaal niet zo makkelijk als het lijkt.

Hoe krijg je een summerbody?

Een summerbody is voor iedereen anders. Iedereen heeft verschillende objectieven en werkt naar iets anders. Maar één iets lijkt hetzelfde voor iedereen, een summerbody krijg je niet vanzelf.

Het meest terugkerende aspect dat voor iedereen ook vaak een probleem lijkt te vormen is het kwijtraken van overtollig vet. Dat kan zijn om je spieren mooi af te lijnen, om die sixpack boven te toveren of om je beter in je vel te voelen.

Gewicht verliezen is gebaseerd op een heel simpel principe. Je calorie verbruik moet hoger liggen dan je calorie inname. Als je dat voor elkaar krijgt dan zal je zien dat je gewicht zal verliezen.

In de zomer is dit echter een grote uitdaging. Het gaat al snel van een rosétje of biertje op het terras naar een gezellige barbeque met cocktails. Als gevolg moeten we wat origineler zijn om dit voor elkaar te krijgen.

De ultieme tip voor jouw summer body!

Omdat je in de zomer meer calorieën gaat innemen is het een goed idee om te zorgen voor een extra verbranding of workout. De meeste mensen gaan lopen of fietsen om dit te bereiken.

Maar er is een veel efficiëntere manier om te trainen. Lopen en fietsen focussen zich slechts op een specifieke spiergroep en hebben geen te groot effect tenzij je erg lang op weg gaat.

Wat velen over het hoofd zien is dat er een veel betere manier is om te verbranden. Dankzij deze fullbody workout activeer je je hele lichaam en spreek je meer spiergroepen aan. Je hoeft het ook helemaal niet zo lang uit te voeren als bijvoorbeeld fietsen om dezelfde verbranding te krijgen.

Een roeitrainer is dé oplossing om je summerbody te realiseren. Dankzij deze fantastische fitnesstoestellen kan ook jij je summerbody klaar krijgen in no time.

Kopen roeitrainer

Het mooiste aan een roeitoestel? Het hoeft helemaal niet in de fitness te zijn, je kan gewoon trainen bij je thuis dankzij de roeitrainers van Fitnessking. Zo kan jij elke dag genieten van de perfecte workout om je zomer door te komen.